24 Şubat 2012 Cuma

Bu hafta İSMEK kursunda yaptıklarımız ...

Selamlar yeniden,
Bu hafta kursta yaptıklarımızı da sıcağı sıcağına paylaşmak istedim. Tüm gün çalıştık ancak ortaya aşağıda göreceğiniz çok hoş sonuçlar çıktı.

İlki truffllu pastamız ...
Kenarlarındaki çikolatalar da tamamen el emeği :) Bitter kuvertür çikolatayı erittikten sonra, çikolata şeridinin üzerine yaydık. Donduktan sonra da üçgen şekillerde kestik ve aşağıdaki gibi pastamızı süslemek için kullandık.


 Üzerindeki trufflar ganaj kremadan yaptık tamamen ve üzerlerini antep fıstığı ve kakao ile kapladık.


Kokoslarımız ...
Yumurta akı, şeker ve hindistan cevizinin karışımından oluşuyor. Tüm malzeme kısık ateşte pişirilip soğuduktan sonra şekil verilerek yapılıyor. Daha geniş bir zamanda tarifini paylaşmayı düşünüyorum.


Tek kişilik alman pastalarımız ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder