11 Eylül 2012 Salı

Hoşgeldin bebek kurabiyelerimiz

Merhaba
Sizinle son siparişimizin fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.

Müstakbel annemiz modelin nazar boncuğu şeklinde olmasını istedi. Ancak minik yeğeninin uğur böceği isteğini de kırmak istemedi. Bu yüzden Neşe Hn da nazar boncuğu üzerinde uğur böceklerinin olduğu kurabiyeler olmasına karar verdi. Kurdelalar da uğur böcekleri ile bütünleşmesi için kırmızı oldu.


Minik bebeğimiz 17 Eylül'de gözlerini dünyaya açacak kısmetse. Ancak annemizin sancıları sebebiyle önceden siparişimizi tamamladık.




Bu arada bu kurabiyelerimiz minik doğduğu zaman hastanedeki misafirlere ikram edilmek üzere 65 taneler. Bebeğimizin adı henüz net olmadığından kurabiyelere onun takma adı olan Bambam'ı bastık :)

Minik Bambam'a şimdiden uzun sağlıklı bir ömür diliyorum. Umarım doğum günlerinde de kurabiyelerimiz ve pastalarımızla yanında olmak kısmet olur.

Siz de özel günleriniz, tatlı mucizelerimizle renklendirmek isterseniz bizimle 0538 049 99 66'dan irtibata geçebilirsiniz.



Pasta şeklinde nikah kurabiyeleri

Merhaba,
En özel günlerinde klasik nikah şekerlerine alternatif arayan çiftlerimiz için şimdiye kadar hazırladığımız çeşitli nikah kurabiyelerini sizinle topluca paylaşmak istiyorum.





Nikah kurabiyelerimiz bu kez pasta şeklinde.

Ayrıca istediğiniz şekilde ve renklerde hazırlayabiliyoruz bu minik pastaları...


Dilerseniz, kırmızı beyaz renklerde, kına gecenizde de misafirlerinize bu minik kurabiye pastaları ikram edebilirsiniz :)


Nikah/düğününüzün konseptine göre hem zemin hem de çiçekler farklı renklerde olabilir talebinize göre.




Paketleme de esasında asetat kutularda olduğunda ve çiçeklere uygun renklerdeki kurdelalarla bağlandığında bence sunum oldukça şık oluyor.



Siz de nikah töreni yada düğünlerinizde bu sıra dışı kurabileyeleri misafirlerinize sunmak isterseniz bizimle 0538 049 99 66'dan irtibata geçebilirsiniz.



10 Eylül 2012 Pazartesi

Hoşgeldin Bebek Kurabiyelerimizden Seçmeler....

Merhabalar,
Bugüne kadar yaptığımız bebek kurabiyelerinden örnekleri tek yayında sizinle paylaşmak istedim...

















Bu modeli daha önce internette görmüş beğenmiştim ancak nerede olduğunu hatırlayamadığımdan maalesef referans veremiyorum.  :(






Erkek bebek için bir set örneği ...


Pembeyi/maviyi sevmeyen annelerimiz için ...


Kız bebekler için bir set örnekleri ...


Bunlar da pembeyi/maviyi sevmeyen annelerimiz için ...


Bu setlerden siz de bebekleriniz için sipariş etmek, hastanede yada mevlütlerinizde misafirlerinize ikram etmek isterseniz 0538 049 99 66'dan bizimle irtibata geçebilirsiniz...




Hello Kitty ...



Hello kitty yada diğer çizgi film karakterleri için 0538 049 99 66'dan bizimle irtibata geçebilirsiniz...

Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Miniklerinizin ilk diş sevincini paylaşmak için bunlar da :)



 
Bu kurabiyelerimiz yada aklınızdaki başka yılbaşı kurabiyeleri tasarımları için bizimle 0505 572 86 84'ten irtibata geçebilirsiniz...

Yılbaşı kurabiyeleri ...

Yılbaşı kurabiyelerimizden örnekler ...
Set 1

Set 2
 
Noel Baba :)

Çam ağaçları...
 
 
 
Bu setlerimizden yada aklınızdaki başka yılbaşı kurabiyeleri tasarımları için bizimle 0505 572 86 84'ten irtibata geçebilirsiniz...

 

Kına gecesi kurabiyelerimizden seçmeler...

Kına gecesi kurabiyelerimizden örnekler...
 

 

Asetat kutudaki kalplerimiz. Sade ve şık ...
 

Bindallı giymiş gelinimiz...
 
Bu kurabiyelerden yada aklınızdaki başka tasarımların siparişi için 0505 572 86 84 no'lu telefondan bizimle irtibata geçebilirsiniz...