14 Ağustos 2012 Salı

Uzun zaman sonra ...

Merhaba,
Uzun zamandır yoğunluk sebebiyle sizlerle yaptıklarımızı paylaşamadım. Çünkü makinamın hafıza kartı bozuldu ve henüz yayınlamadığım fotoğraflar da yok oldu.

Bu süre içerisinde İSMEK'in Feshane günlerine katıldım. Oldukça yorucu ama bir o kadar da keyifliydi benim için. Kursiyerler olarak emeklerimizin karşılığını alma fırsatı doğdu hepimize. Önceden belirlenen çizelgeye göre, evlerimizde pastalar, kurabiyeler, börekler yaparak Feshane'de bize ayrılan standta bunların satışını yaptık.

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Feshane etkinliklerinin güzel geçmesinin ardından, Sultanahmet Meydanı'ndaki standlarda aynı şekilde satışlarımız devam etti. Bir çok farklı ülkeden turiste Türk mutfağını tanıtma şansımız oldu.

Tüm bunların arasında bir çok da sipariş aldık. Nişan kurabiyeleri, dantelli niktah kurabiyeleri ve en son da kurs sonu hazırladığım sihirbaz pastası şapkamın aynısından bir pasta siparişi. Hafıza kartımda bu pastanın fotoğraflarının çekilmesi esnasında bozuldu zaten.

Sihirbaz şapka pastamızı Şişli Sualtı Sporları Kulübü için hazırladık. Şapka ve tavşanlar maket, onların üzerine oturduğu beyaz alt kısım ise pasta şeklindeydi.

Şimdilik benden bu kadar, en yakın zamanda görüşmek üzere...